როგორ დავამზადოთ ნუთელას ნამცხვარი?

  • An'na
  • აგვისტო 8, 2014

ნუთელას ნამცხვარიმარწყვის ფხვიერი ნამცხვალი ყოველთვის სასიამოვნოა საჭმელად. თქვენ შეგიძლიათთ დაამატოთ ნუთელა და მიიღოთ ორიგინალური ნამცხვარი. ნუთელას ნამცხვრის დასამზადებლად უბრალოდ მიჰყევით ამ ნაბიჯებს.

 

ინგრედიენტები:

  • ერთი მუყაოს ყუთი მარწყვი
  • 1 ბანანი
  • 1 ჭიქა დაფშხვნილი გრაჰამის კრეკერი
  • 1/2 ჭიქა ნუთელა
  • 1 ჭიქა მძიმე კრემი
  • 2 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი
  • 2 სუფრის კოვზი შაქარი
  • 2 ჩაის კოვზი კაკაოს ფხვნილი
  • 1 ფხვიერი კვერი, დაჭრილი 1 დიუმი ზომის ნაჭრებად

ნაბიჯი 1 – ნუთელას ნამცხვარი:

გარეცხეთ მარწყვი, დაჭერით მარწყვი მსხვილი ნაჭრებად. დაჭერით ბანანიც პატარა ნაჭრებად.

მარწყვი და ბანანი

ნაბიჯი 2 – ნუთელას ნამცხვარი:

აიღეთ პოლიეთილენის პარკი და შეავსეთ იგი ნუთელათი. გამოიყენეთ მაკრატელი და მოაჭერით პარკს კუთხე, რათა შემდგომში შეძლოთ ნამცხვრის მორთვა ნუთელათი.

 

ნუტელა და მაკრატელი

ნაბიჯი 3 – ნუთელას ნამცხვარი:

მოზრდილ ჯამში შეურიეთ მძიმე კრემი, შაქარი, კაკაოს ფხვნილი და ვანილილ ექსტრაქტი და ათქვიფეთ იგი სანამ არ დარბილდება. მას შემდეგ რაც ათქვეფილი კრემი დამზადდება, მოაყარეთ მას დაფშხვნილი გრაჰამის კრეკერი. აურიეთ ფრთხილად და არა ზედმეტად.

 

კრემი

ნაბიჯი 4 – ნუთელას ნამცხვარი:

მოათავსეთ ფხვიერი კვერი დესერტის თეფშზე. დავადოთ ზემოდან ბანანის ნაჭრები ფხვიერ კვერს, შემდეგ ძემოდან დავადოთ ბევრი მარწყვი. გამოვიყენოთ ნუთელიანი პოლიეთილენის პარკი, მოასხით ნუთელა  ხილს.

ნუტელას ნამცხვარი

მოასხით კრემის სქელი ფენა ფხვიერ ნამცხვარს. გემრიელად მიირთვით!

წინა «
შემდეგი »

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.