როგორ მოვამზადოთ ანდალუზიის წვნიანი

  • iako9
  • February 26, 2014
  • 0

ანდალუსიური წვნიანიანდალუზიის წვნიანი არც ისე პოპულარულია საქართველოში, მაგრამ თუ თქვენ არ გაქვთ სტანდარტული გემოვნება და არ ერიდებით კულინარიულ ექსპერიმენტებს მაშინ ამ სტატიის მიხედვით მიიღებთ რჩევას ანდალუზიური წვნიანის მომზადების შესახებ.

ინგრედიენტები ანდალუზიის წვნიანისათვის :

  • 400 გრამი კარტოფილი;
  • ყაბაყი;
  • პომიდორი;
  • 50 გრამი ნაღების კარაქი;
  • არაჟანი და ბრინჯი;
  • 500 მილიგრამი ბულიონი;
  • ერთი თავი ხახვი;
  • მარილი;
  • წიწაკა (გემოვნებით)

ანდალუზიური წვნიანის მომზადების წესები:

  1. დავჭრათ პატარა ნაჭრებზე კარტოფილი, ყაბაყი და ხახვი;
  2. კარაქზე მოვთუშოთ ხახვი, დავამატოთ ბოსტნეული და შევწვათ;
  3. მას შემდეგ რაც ბოსტნეული მიიღებს  ოქროსფერს დავამატოთ ბულიონი დავამარილოთ და მოვაყაროთ წიწაკა;
  4. ვადუღოთ 20 წუთის განმავლობაში ზომიერ ცეცხლზე, სანამ კარტოფილი არ ჩაიხარშება;
  5. ცალკე მოვხარშოთ ბრინჯი;
  6. გავაციოთ წვნიანი, დავაბლენდეროთ, დავამატოთ მოხარშული ბრინჯი და არაჟანი.

წვნიანი მზად არის! გემრიელად მიირთვით.

წინა «
შემდეგი »