როგორ მოვამზადოთ ატმის წვენი?

  • An'na
  • იანვარი 3, 2016

მზადაააატმის გემრიელი წვენი დამზადებულია ახალი ატმის ნაჭრებით. ეს წვენი შეფიძლიათ დალიოთ მარტო, სხვა წვენებთან შერეული, კოქტეილებთან ან დაამატოთ სხდასხვა არომატის მქონე ხილი.

 

ინგედიენტები:

  • 6 ატამი
  • 150 მლ წყალი
  • 1 სუფრის კოვზი კირის წვენი
  • 2 სუფრის კოვზი შაქარი
  • 2 ყინულის კვადრატები

ნაბიჯები:

ნაბიჯი 1. გაჭერით ატმები შუაზე. ამოჭერით ან მოაცალეთ კურკას ატმის გარეთა კანი. ჩაყარეთ გარეთა კანი ბლენდერში. დაამატეთ წყალი, კირის წვენი, შაქარი და ყინულის კვადრატები.

ბლენდერი

ნაბიჯი 2.  ათქვიფეთ დადნობამდე ინგრედიენტები. ჩაასხით დოქში ან შესანახ კოკაში. ალტერნატიულად, ჩაასხით ჭიქაში.  დაამატეთ ატმის ნაჭრები და პიტნის ფოთლები წვენის გარნირისთვისთვის. არ დაგავიწყდეთ ყინულის კვადრატები, რადგან წვენი ცივი უფრო გემრიელი და სასიამოვნოა. წვენი მზადაა მისართმევად. თქვენ  შეგიძლიათ მიირთვათ იგი ნებისმიერ დესერტთან ერთად (სურვილისამებრ).

მზადაა

წინა «
შემდეგი »

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.