როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯანი კორეულად?

  • Creed
  • ნოემბერი 11, 2013

ბადრიჯანი-კორეულად-ihow.geმწარეს მოყვარულებს შემიძლია შემოგთავაზოთ შესანიშნავი წასახემსი – ბადრიჯანი კორეულად. ბადრიჯნის კორეულად მოსამზადებლად დაგვჭირდება ნებისმიერი ზომის ბადრიჯანი, მთავარია არ იყოს გადამწიფებული და შიგნიდან დამპალი.

ბადრიჯანი კორეულად

რა ინგრედიენტები დაგვჭირდება?

  • ბადრიჯანი
  • ხახვი
  • სტაფილო
  • ოხრახუში
  • წითელი მწარე წიწაკა
  • ტკბილი წიწაკა
  • ნიორი
  • შავი პილპილი
  • ზეთი
  • ძმარი
  • შაქარი

სანამ მომზადებას დავიწყებდეთ პროდუქტები კარგად უნდა გავრეცხოთ და შიგნიდან გავწმინდოთ თესლისგან.

ბადრიჯანი კორეულად – მომზადების წესი

დაჭრილი-ბადრიჯანი-ihow.geორი კილოგრამი ბადრიჯანი დავჭრათ სიგრძეზე (როგორც სურათზეა ნაჩვენები), მარილიან წყალში მოვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. მოხარშული ბადრიჯანი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და გადავდოთ. ცალკე მოვამზადოთ ჩასასხმელი, დავჭრათ 3 ცალი ხახვი მას დავამატოთ 100 გრამი დაჭრილი ოხრახუში, 3 ცალი მწარე წიწაკა (წვრილად დაჭრილი) და 5 თავი გაჭყლეტილი ნიორი.

ბადრიჯანი-კორეულად-დამზადებული-ihow.geრაიმე სათავსოში ჩავასხათ 150 გრამი ზეთი და 6%-იანი ძმარი, ასევე 1 სადილის კოვზი მარილი და შაქარი. ეს ყველაფერი კარგად ავურიოთ. ეს ყველაფერი მოვასხათ მოხარშულ ბადრიჯანს. იმისათვის რომ ბადრიჯანი კარგად გაიჟღინთოს, მიღებული მასა დავტოვოთ 3 საათი გრილ ადგილას. დროის გასვლის შემდგომ შეგვიძლია დავაცალკევოთ და შევინახოთ მაცივარში.

ბადრიჯანი კორეულად იმით არის კარგი, რომ იგი ეხმარება ორგანიზმს გაციების დაძლევაში. ასევე ზოგი მოიხმარს რომ დაანებოს მოწევას თავი. ასევე სურვილისამებრ შეგიძლიათ შეცვალოთ მწარე წიწაკის პროპორციები.

მზადაა გემრიელად მიირთვით!

წინა «
შემდეგი »

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.