როგორ მოვამზადოთ კრუასან-სენდვიჩი?

  • An'na
  • დეკემბერი 30, 2015

სენდვიჩითბილი, კარაქიანი კრუასანი გემრიელი, მდნარი ყველით, ლორით, ბევრი მაიონეზით და კვერცხით. მარტივი რეცეპტი ჯანმრთელი და მადისაღმძვრელი საუზმისთვის!

 

ინგრედიენტები:

  • 1 კრუასანი
  • 1 ნაჭერი ლორი
  • 1 ნაჭერი მდნარი ყველი
  • 1 კვერცხი
  • მაიონეზი თქვენი გემოვნებით

1. გამოაწყვეთ თქვენი აღჭურვილობა და ინგრედიენტები.

2. აიღეთ მჭრელი დანა (არ აიღოთ კარაქის დანა) და გაჭერით კრუასანი შუაზე, შემდეგ თითოეული ნაწილი (შიდა ნაწილით ზემოთ) განათავსეთ ერთმანეთის გვერდით თეფშზე.

3. გამოიღეთ მაიონეზი და თითოეულ ნაწილს წაუსვით მაიონეზი. მაიონეზი წაუსვით თქვენი გემოვნებით და კარაქის დანით გადაანაწილეთ.

მაიონეზი

4. აიღეთ ლორი და განათავსეთ კრუასანის ქვედა ნახევარზე. შემდეგ აიღეთ ყველი და დადეთ კრუასანის ზედა ნახევარზე.

ყველი

5. შეართეთ სენდვიჩის ორივე ნაწილი და ჩადეთ ტოსტერში. როდესაც ყველი გადნება, ამოიღეთ ტოსტერიტან სენდვიჩი.

6. ამოიღეთ პატარა, მიკროღუმელისთვის შესაფერისი ჯამი და გატეხეთ კვერცხი შიგნით. მოურიეთ კვერცხს ჩანგლით ძალიან კარგად. დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.

7. დააფარეთ ჯამს ქაღალდის პირსაცოხი და შედგით მიკროღუმელში ერთი წუთის განმავლობაში.

კვერცხი

8. როდესაც სენდვიჩი და კვერცხი მზადაა, გადადგით ის მაგიდაზე და დავიწყოთ მომზადება. კვერცხი ცხელი იქნება, ამიტომ გააციეთ ის ცოტა ხანი. ჩანგლის დახმარებით მოაშორეთ კვერცხი ჯამის კედლებს და წაუსვით ის სენდვიჩის ორივე ნახევარს.

9. შეაერთეთ სენდვიჩის ორივე ნახევარი და დაელოდეთ ერთი წუთი, რათა გაცივდეს. შემდეგ კი მიირთვით თქვენი სახლში დამზადებული კრუასან-სენდვიჩი!

სენდვიჩი

წინა «
შემდეგი »