როგორ მოვამზადოთ პიცის პასტა?

  • An'na
  • January 27, 2016
  • 0

მაკარონიყველას უყვარს პიცა, თუმცა ხანდახან ის ზედმეტად ბავშვურია. რატომ არ ცდით დიდების ვერსიის პასტის მომზადებას?

 

ინგრედიენტები:

  • 36 გრამი კონსერვის ქილა იტალიური სტილის დაჭრილი პომიდორი
  • 1/2 ჭიქა მშრალი, თეთრი ღვინო
  • 1 ჭიქა კრემი
  • მარილი
  • წყალი
  • 2 ჭიქა პასტა
  • 2-3 ჭიქა გახეხილი მოცარელა
  • სუფთა ზეითუნის ზეთი

1. მოხარშეთ პასტა საშუალო ზომის ქვაბში. გაწურეთ და დააბრუნეთ ცხელ ქვაბში.

2. ტაფაში ჩაასხით ზეითუნის ზეთი და გააცხელეთ ის, სანამ ზეთი არ გაცხელდება( დაახლოებით 2 წუთით). შემდეგ ჩაყარეთ დაჭრილი პამიდვრები და მოამზადეთ 5 წუთით,თან ხშირად ურიეთ. ჩაასხით ღვინო და კრემი ტაფაში და მოურიეთ. დატოვეთ ადუღებამდე.

ტაფა

3. სოუსი ადუღეთ 5-10 წუთის განმავლობაში.

4. სოუსი ჩაასხით პასტას ჯამში. მოურიეთ დაბალ/საშუალო ცეცხლზე. ჩაყარეთ ყველი და მოურიეთ, სანამ ყველი არ დადნება.

ყველი

5. გადმოიღეთ, მოემსახურეთ და ისიამოვნეთ!

წინა «
შემდეგი »