როგორ მოვამზადოთ პუნში

  • Levaa
  • თებერვალი 13, 2014

პუნშიპუნში ეს არის შვედური ლიქიორი, რომელიც ძირითადად დამახასიათებელია სკანდინავიის ქვეყნებისთვის, თუმცა არსებობს კიდევ ცენტრალურ ევროპაში გავრცელებული პუნში, რომელიც განსხვავდება სტანდარტული შვედური პუნშისგან. თუმცა ორივე სტილის პუნშს გააჩნია ერთი ძირი, ისინი ევროპაში შემოტანილია ინდოეთიდან მე-17 საუკუნეში.

პუნშის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტები :
  • სიროფი;
  • 1 ჭიქა კონიაკი;
  • 1 ლიმნის წვენი;
  • 1 პატარა ლიმნის კანი
სიროფის მოსამზადებლად საჭიროა:

1 ჭიქა ჭყალი და 3-4 კოვზი შაქარი მომზადებული სიროფი გავაციოთ და ჩავასხათ ბოთლში დავამატოთ 1 ჭიქა კონიაკი, 1 ლიმნის წვენი და 1 პატარა ლიმნის კანი.

დავლუქოთ ბოთლი და კარგად შევანჯღრიოთ. შემდეგ დავასხათ ჭიქაში და გემრიელად მივირთვად.

წინა «
შემდეგი »

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.