სტაფილო არის ყველაზე კარგი გზა, რომ ისწავლოთ წვენის დამზადება. ის არის ნებისმიერი რეცეპტის მთავარი პროდუქტი. ისინი უზრუნველყოფენ წვენისათვის სხვა ბოსტნეულის გამოყენების ექსპერიმენტს. ისინი არ არიან, არც ძალიან ტკბილები და არც ძალიან მწარეები. აქ არის რამოდენიმე რექეპტი, რომ დასაბამი მისცეთ თქვენ ექსპერიმენტს. გამოიყენეთ ორგანული ინგრედიენტები.
ინგრედიენტები:
სტაფილო ვაშლით:
- 1/2 ინჩი ახალი ჯანჯაფილი ნაწილი
- 2 დიდი მწვანე ან წითელი ვაშლი
- 8 მოზრდილი სტაფილო
სტაფილო ალუბლით:
- 8 მოზრდილი სტაფილო
- 2 ჭიქა ახალი ალუბალი
სტაფილო პომიდვრით:
- 8 მოზრდილი სტაფილო
- 2 მოზრდილი პომიდორი, ღერის გარეშე
მეთოდი 1: სტაფილო ვაშლით
1. მოამზადეთ წვენსაწური ან ბლენდერი. გაასუფთავეთ იგი თუ აუცილებელია. გარეცხეთ რვავე ვაშლი კარგად. ასევე გააკეთეთ ვაშლისა და ჯანჯაფილი შემთხვევაში. დაჭერით ვაშლი წრეებად.
2. მოათავსეთ მაღალი ჭიქა წვენსაწურის ყელთან, თუ იყენებთ მას. ათქვიფეთ ყველა პროდუქტი. წვენი მზადაა ჩაასხით ჭიქაში და მიირთვით გემრიელად.
მეთოდი 2 სტაფილო ალუბლით
1. მოამზადეთ წვენსაწური ან ბლენდერი. გაასუფთავეთ იგი თუ აუცილებელია. გარეცხეთ რვავე სტაფილო. ასევე გააკეთეთ ალუბლებზე. ამოაცალეთ გული თითოეულ ალუბალს. დარწმუნდით, რომ არ დაგავიწყდათ გულის ამოცლა. თუ დაგავიწყდებათ კურკის ამოცლა თქვენი წვენსაწური ვერ გაწურავს მას და იგი თქვენს წვენსაწურს გაანადგურებს.
2. მოათავსეთ მაღალი ჭიქა წვენსაწურის ყელთან, თუ იყენებთ მას. ათქვიფეთ ყველა პროდუქტი. მზადაა ჩაასხით ჭიქაში და ისიამოვნეთ.
მეთოდი 3 სტაფილო პომიდვრით
1. მოამზადეთ წვენსაწური ან ბლენდერი. გაასუფთავეთ იგი თუ აუცილებელია. გარეცხეთ რვავე სტაფილო, ასევე პომიდვრები. დაჭერით პომიდვრები სოლებად. მოათავსეთ მაღალი ჭიქა წვენსაწურის ყელთან, თუ იყენებთ მას. ათქვიფეთ ყველა პროდუქტი.
2. მზადაა ჩაასხით წვენი ჭიქაში და ისიამოვნეთ!
You must log in to post a comment.