როგორ მოვამზადოთ ქაცვის ზეთი

  • marinola
  • სექტემბერი 8, 2012

ქაცვის ზეთიქაცვი გარეცხეთ და გაატარეთ საკეპ მანქანაში ორჯერ. ჩაყარეთ სამკილოიან ქილაში. ქილა არ გაავსოთ.

მეორე-მეხუთე დღეს მოიყენებს ზეთს.

რაც უფო მეტ ხანს დადგამთ მზეზე, მით უფრო მეტ ზეთს გამოუშვებს. ეს მასა გაწურეთ დოლბანდში, ჩაასხით ბოთლებში და მაცივარში შეინახეთ.

მიღების წესი: მიიღეთ ერთი სუფრის კოვზი სამჯერ დღეში, ჭამამდე 15 წუთით ადრე.

ქაცვის ზეთი იხმარება ეროზიის საწინააღმდეგოდ ტამპონების საშუალებით.